Tilbud!

LEGO Star Wars Microfighter af Mandalorianerens N-1-stjernejager

Original price was: 140 kr..Current price is: 89 kr..

Gør dig klar til galaktiske kampe med denne LEGO Microfighter af Mandalorianerens N-1-stjernejager. Star Wars-eventyr venter.

Køb her

Varenummer (SKU): 6887401107720863 Kategori:

LEGO Star Wars Microfighter af Mandalorianerens N-1-stjernejager er en fantastisk ny tilføjelse til din LEGO-samling. Dette sæt giver dig mulighed for at bygge din egen version af Mandalorianerens N-1-stjernejager i microfighter-skala, så du kan nyde timers sjovt LEGO-byggeeventyr.

Med dette sæt får du ikke kun en cool LEGO Star Wars-fighter, men også en minifigur af Mandalorianeren med en blasterpistol. Du kan sætte dig bag rattet på microfighter-stjernejageren og forestille dig, at du navigerer gennem galaksen på farlige missioner for at bekæmpe Imperiet.

Designet af denne microfighter er imponerende detaljeret og tro mod det originale skib fra Star Wars-universet. Du vil elske de små, men livagtige detaljer, der er inkluderet i dette LEGO-sæt, og hvor nemt det er at bygge det takket være de klare og nemme byggeinstruktioner.

Med LEGO Star Wars Microfighter af Mandalorianerens N-1-stjernejager kan du skabe dine egne spændende Star Wars-eventyr og samtidig øge din LEGO-samling. Dette sæt vil være et hit blandt både børn og voksne fans af Star Wars og LEGO, så sørg for at få fingrene i det og tilføje det til din samling i dag. Må Kraften være med dig, når du begiver dig ud på dine LEGO Star Wars-missioner med denne fantastiske microfighter-stjernejager.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LEGO Star Wars Microfighter af Mandalorianerens N-1-stjernejager”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.