75313 LEGO Star Wars AT-AT

6.600 kr.

Tag kampen op med LEGO Star Wars AT-AT. Den ikoniske robotvogn, unik samleoplevelse. Køb nu for episke eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991600362306395 Kategori:

imponerende indretning i cockpit, der åbner op, så du kan indstille en minifigur af Luke Skywalker i pilotensædet. Med dens detaljerede design og imponerende størrelse på over 68 cm i højden er denne AT-AT en fantastisk tilføjelse til enhver LEGO Star Wars samling.

Tag med på en rejse tilbage til galaksen langt, langt væk med denne imponerende LEGO Star Wars AT-AT byggesæt. Denne fantastiske model, der er en del af LEGO Ultimate Collector Series, er en tro kopi af den ikoniske All Terrain Armored Transporter fra Star Wars-sagaen.

Du kan nu bygge din helt egen AT-AT og genopleve de legendariske kampe fra Star Wars-filmene eller skabe dine egne spændende eventyr med denne imponerende LEGO byggesæt. Med dens realistiske detaljer og imponerende størrelse er denne AT-AT en sand fornøjelse for enhver Star Wars fan og LEGO entusiast.

Denne LEGO Star Wars AT-AT model har justerbare ben og hoved, drejelige kanoner, bombeluge og en indbydende cockpit. Du kan åbne cockpittet og sætte en minifigur af Luke Skywalker i pilotensædet for at gøre legen endnu mere realistisk. Med dens imponerende størrelse på over 68 cm i højden er denne AT-AT en imponerende tilføjelse til enhver Star Wars samling.

Lad dine drømme om Star Wars universet blive til virkelighed med denne fantastiske LEGO Star Wars AT-AT model. Uanset om du er fan af filmene eller elsker at bygge med LEGO, vil denne imponerende byggesæt give dig timevis af sjov og underholdning.

Tag din LEGO Star Wars samling til nye højder med denne fantastiske AT-AT model. Byg den, udstil den og lad dig fordybe dig i det episke Star Wars univers med denne utrolige LEGO byggesæt. Klar til at tage kampen op mod Rebellerne? Så skynd dig at tilføje denne imponerende AT-AT til din samling i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “75313 LEGO Star Wars AT-AT”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.