75379 LEGO Star Wars R2-D2™

900 kr.

Oplev den ikoniske R2-D2™ som LEGO Star Wars-byggesæt. Perfekt til fans af Star Wars med imponerende detaljer og bevægelige dele. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991601337024722 Kategori:

Den ikoniske R2-D2 fra Star Wars-universet er nu tilgængelig som en imponerende LEGO-klodsbygget legetøjsfigur. Dette fantastiske byggesæt, LEGO Star Wars R2-D2™ (75379), er en sand perle for fans af filmserien, unge som gamle.

Med over 2000 dele er denne LEGO-version af R2-D2 fyldt med autentiske detaljer, som vil fascinere enhver Star Wars-entusiast. Fra de ikoniske kegleformede hoved og blå og hvide detaljer til de mange bevægelige dele, som giver mulighed for at justere hoved, periskop og frontarme, er denne LEGO-version en tro mod den originale karakter.

Byggeoplevelsen er både sjov og udfordrende, og giver dig mulighed for at dykke ned i Star Wars universet på en helt ny måde. Hver detalje er nøje gennemtænkt, og byggeprocessen er en rejse gennem galaksen, hvor du får mulighed for at føle dig som en ægte mekaniker, der samler den legendariske droide.

Når du har bygget R2-D2 færdig, kan du vise denne imponerende model frem i dit hjem eller på kontoret. Den er en perfekt gave til enhver Star Wars-fan, som vil glæde sig over at have denne ikoniske karakter stående i klodset form. LEGO Star Wars R2-D2™ (75379) er en legende på højt niveau, som vil skabe timevis af sjov og kreativitet for alle, der elsker Star Wars-universet. Så kom med på rejsen gennem galaksen og byg din egen version af den fantastiske R2-D2. May the Force be with you.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “75379 LEGO Star Wars R2-D2™”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.