Lego Star Wars Aat (30680)

47 kr.

Byg din egen Lego Star Wars Aat og udforsk galaksen med dette imponerende sæt. Perfekt til fans af Lego og Star Wars. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900252364545 Kategori:

Lego Star Wars Aat (30680) er et fantastisk byggesæt, der vil rive dig med ind i den spændende verden af Star Wars. Med dette sæt kan du bygge din helt egen Aat-tank fra Star Wars-universet, som er en af de mest ikoniske køretøjer fra filmene.

Tanken måler over 7 cm i højden, 10 cm i længden og 7 cm i bredden, hvilket giver dig en imponerende størrelse at arbejde med. Lego Star Wars Aat (30680) inkluderer også to minifigurer: en Battle Droid og en Ahsoka Tano minifigur med lyssværd. Disse minifigurer giver dig mulighed for at skabe spændende kampe og eventyr mellem de to figurer.

Byggesættet indeholder 286 dele, som giver dig masser af muligheder for at tilpasse din Aat-tank og skabe din egen unikke version. Du kan justere kanontårnet, placere minifigurerne i cockpittet og dekorere tanksiden med detaljerede klistermærker.

Med Lego Star Wars Aat (30680) kan du slippe din kreativitet løs og skabe utallige timer med sjov og leg. Byggesættet er perfekt til Star Wars-fans i alle aldre og vil være en fantastisk tilføjelse til din Lego-samling.

Tag din kamp til galaksen med Lego Star Wars Aat (30680) og oplev spændingen ved at bygge og lege med dette ikoniske Star Wars-fartøj. Gør dig klar til at blive overvældet af kreativitet, action og eventyr, når du sætter dig ned og begynder at bygge din Aat-tank. Må kraften være med dig, mens du udforsker Star Wars-universet med dette spændende Lego-sæt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lego Star Wars Aat (30680)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.