Tilbud!

Håndbagage Star Wars star wars Sort 20” 34,5 x 55 x 20 cm

Original price was: 774 kr..Current price is: 442 kr..

Tag med galaksens mest ikoniske helte på dine rejser med denne stilfulde Star Wars håndbagage. Letvægtsdesign og holdbart materiale.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800278880542 Kategori:

Træd ind i galaksen langt, langt borte med denne fantastiske Håndbagage Star Wars i sort. Denne 20” håndbagage er det perfekte tilbehør til enhver Star Wars-fan, der ønsker at rejse med stil og personlighed. Med målene 34,5 x 55 x 20 cm er denne håndbagage ideel til at opfylde de fleste flyselskabers krav til håndbagage.

Denne håndbagage er ikke kun et praktisk redskab til at opbevare dine ejendele – den er et statement. Med et design inspireret af den ikoniske Star Wars-serie vil du med garanti skille dig ud fra mængden, uanset hvor du rejser hen. Taskens elegante sortfarvede ydre og børnevenlige udseende gør den velegnet til unge fans såvel som voksne, der ønsker at tilføje et strejf af eventyr til deres rejseoplevelse.

Indvendigt er denne håndbagage foret for at beskytte dine ejendele under transport. Med en kapacitet på 20 liter kan du pakke alle dine vigtige ting med dig, mens du stadig holder styr på det hele. Det øverste håndtag gør det let at bære tasken, og den elastiske fastgørelse sikrer, at alt forbliver sikkert på plads, uanset hvor turbulent rejsen måtte blive.

Tag med på eventyr med denne Håndbagage Star Wars i sort og lad din indre Star Wars-fan skinne igennem, uanset om du skal ud at udforske galaksen eller bare en kort tur væk hjemmefra. Med denne håndbagage vil du være klar til at erobre verden og vise din kærlighed til Star Wars-universet med stil. Må kraften være med dig, hvor du end rejser hen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Håndbagage Star Wars star wars Sort 20” 34,5 x 55 x 20 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.