Lego – Star Wars Executor Super Star Destroyer 75356

521 kr.

Skab dit eget episke Star Wars rumslag med LEGO Executor Super Star Destroyer. Med imponerende detaljer og 16 minifigurer. Gør dig klar til galaktiske eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901498808903 Kategori:

Lad mig tage dig med på en episk rejse gennem galaksen med LEGO Star Wars Executor Super Star Destroyer 75356. Dette imponerende LEGO sæt er en nøjagtig gengivelse af det ikoniske rumskib fra Star Wars-universet og er skabt med en utrolig detaljegrad, der vil forbløffe selv den mest kræsne Star Wars-fan.

Med en imponerende længde på over 1 meter og mere end 4.700 dele giver dette byggesæt dig mulighed for at skabe din egen version af det magtfulde Executor-superstjernedestroyer. Udforsk de utallige detaljer i skibets design, herunder de imponerende motorer, det kommandotårn, hangarerne til TIE-jagerne og de ødelagte rester af slaget ved Endor.

Tag styringen over Darth Vaders flagskib og genoplev de legendariske øjeblikke fra Star Wars-filmene. Byg de ikoniske figurer som Kejser Palpatine, Luke Skywalker, Darth Vader og mere med de medfølgende minifigurer. Skab dine egne spændende eventyr i rummet og lad din fantasi flyve frit.

Dette LEGO-sæt er ikke kun et fantastisk byggeprojekt, det er også en imponerende udstillingsgenstand, der vil stjæle rampelyset i ethvert værelse eller enhver samling. Lad dine venner og familie blive betaget af dette imponerende mesterværk, der hylder en af ​​de mest ikoniske rumskibe i Star Wars-universet.

Sæt sejl mod fjerne galakser, bekæmp Imperiets fjender og gå på opdagelse i en verden af magi, kraft og eventyr med LEGO Star Wars Executor Super Star Destroyer 75356. Gør dig klar til at opleve en byggeoplevelse som ingen anden og skab dit eget episke eventyr i Star Wars-universet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lego – Star Wars Executor Super Star Destroyer 75356”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.