75359 LEGO Star Wars Battle Pack med Ahsokas klonsoldater fra 332. kompagni

180 kr.

Dyk ned i LEGO Star Wars universet med denne Battle Pack. Skab spændende kampe med Ahsokas klonsoldater. Perfekt til enhver Star Wars fan.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991601303783857 Kategori:

Oplev spændingen fra Star Wars universet på nært hold med dette fantastiske LEGO Star Wars Battle Pack med Ahsokas klonsoldater fra 332. kompagni (75359). Tag med på eventyr sammen med Ahsoka Tano og hendes loyale klonsoldater, som er klar til at kæmpe for Republikken i de episke kampe fra The Clone Wars-serien.

Dette Battle Pack indeholder fire detaljerede minifigurer, herunder en unik udgave af klonkaptajn Vaughn, sammen med tre trofaste klonsoldater fra 332. kompagni. Hver minifigur er udstyret med et blastergevær og er klar til kamp mod Separatisternes styrker. Med så mange autentiske detaljer og imponerende design er du klar til at skabe dine egne spændende missioner og genopføre de intense kampe fra Star Wars universet.

Byg de medfølgende køretøjer og våben, og lad fantasien få frit spil, mens du planlægger strategier og udkæmper intense slag mod fjenden. Med dette Battle Pack kan du ikke kun udvide din LEGO Star Wars samling, men også skabe uforglemmelige øjeblikke fyldt med action og eventyr.

Dyk ned i en verden fuld af spænding, sammenhold og mod, og bliv en del af kampen for galaksens skæbne. Med LEGO Star Wars Battle Pack med Ahsokas klonsoldater får du mulighed for at træde ind i Star Wars universet på en helt ny måde og skabe dine egne utrolige historier. Lad kampen begynde, og vis dine byggefærdigheder og taktiske evner i kampen mod ondskaben. Må Kraften være med dig, unge Jedi.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “75359 LEGO Star Wars Battle Pack med Ahsokas klonsoldater fra 332. kompagni”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.