75362 LEGO Star Wars™ Ahsoka Tanos T-6 jedi-færge

700 kr.

Tag på en spændende rejse gennem galaksen med LEGO Star Wars™ Ahsoka Tano’s T-6 Jedi-færge. Skab dit eget eventyr med denne autentiske og detaljerede LEGO-model.

Køb her

Varenummer (SKU): 8740401303783886 Kategori:

Træd ind i Star Wars-universet med LEGO 75362 Star Wars™ Ahsoka Tanos T-6 jedi-færge. Denne imponerende byggesæt giver dig mulighed for at genskabe spændende eventyr fra Star Wars-serien i dit eget hjem. Med sin øje for detaljer og realisme er denne LEGO model et must-have for enhver Star Wars-fan, ung eller gammel.

Denne LEGO byggesæt giver dig mulighed for at bygge en tro gengivelse af Ahsoka Tanos T-6 jedi-færge med et LEGO minifigurcockpit, der kan åbnes, landingsstel, der er nemt at trække ind og ud, samt en række autentiske detaljer, der vil glæde enhver Star Wars-entusiast. Fra de karakteristiske farver og proportioner til de fine detaljer på skroget og vingerne – denne LEGO model er skabt med kærlighed til franchisen og dens fans.

Med 2 minifigurer – Ahsoka Tano og Ahsokas klone-trooper captain – og lysvåben som tilbehør kan du skabe spændende og actionfyldte situationer, hvor du indtager rollen som jedi-riddernes vogter og beskytter galaksen mod det onde Imperium. Brug din fantasi og kreativitet til at udtænke nye eventyr og udfordringer for dine tegn, og lad dig inspirere af den fantastiske verden af Star Wars.

Dyk ned i en verden fyldt med eventyr, spænding og kamp, når du samler LEGO 75362 Star Wars™ Ahsoka Tanos T-6 jedi-færge. Udforsk galaksen, mød nye venner og fjender, og lad dig fordybe i en verden, hvor kun fantasien sætter grænser. Med dette LEGO sæt i hånden er du klar til at tage på dit eget intergalaktiske eventyr – må Kraften være med dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “75362 LEGO Star Wars™ Ahsoka Tanos T-6 jedi-færge”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.