Tilbud!

75365 LEGO Star Wars Oprørsbasen på Yavin 4

Original price was: 1.350 kr..Current price is: 1.200 kr..

Opdag LEGO Star Wars Oprørsbasen på Yavin 4. Byg din egen galaktiske eventyrbase med minifigurer, fartøjer og magiske detaljer. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991601303783883 Kategori:

Træd ind i Star Wars universet med LEGO® Star Wars Oprørsbasen på Yavin 4 sættet (75365) og genoplev de ikoniske øjeblikke fra filmen Et nyt håb. Dette imponerende LEGO sæt er skabt til ægte Star Wars fans og vil bringe utallige timers sjov og kreativ leg.

Byg den legendariske oprørsbase på den fjerne planet Yavin 4, og dyk ned i detaljerne i dette fantastiske LEGO univers. Udforsk kommandorummets hemmeligheder, deltag i en briefing til piloterne, og overvær en højtidelig medaljeceremoni. Hver del af dette sæt er nøje designet for at give en autentisk følelse af Star Wars universet.

Sættet indeholder masser af sjove funktioner, herunder to drejelige knopskydere, der giver mulighed for spændende kampe og actionfyldte eventyr. Byg træet, der står som et symbol på oprørernes modstandskraft, og skab dine egne historier med ikoniske figurer som Luke Skywalker, Prinsesse Leia og Han Solo.

Med LEGO Star Wars Oprørsbasen på Yavin 4 sættet (75365) får du ikke kun en sjov byggeoplevelse, men også et stykke filmhistorie, du kan bringe til live derhjemme. Lad din kreativitet og fantasi sætte grænserne, og oplev spændingen ved at være en del af Star Wars sagaen.

Gør dig klar til at kæmpe mod Imperiet, redde galaksen og skabe din egen Star Wars legende med LEGO® Star Wars Oprørsbasen på Yavin 4. Tag med på eventyr, oplev magien og lad kraften være med dig, mens du bygger, leger og udforsker denne fantastiske LEGO verden. May the force be with you.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “75365 LEGO Star Wars Oprørsbasen på Yavin 4”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.