75390 LEGO Star Wars Luke Skywalkers™ X-wing™-mech

140 kr.

Lær Kraften med LEGO Star Wars Luke Skywalkers X-wing-mech. Byg, kæmp og red galaksen i dette imponerende LEGO-mech-sæt.

Køb her

Varenummer (SKU): 8740401340406924 Kategori:

Spring ind i Star Wars-universet med LEGO Star Wars Luke Skywalkers X-wing-mech (75390). Dette imponerende byggesæt giver dig mulighed for at skabe din egen version af den ikoniske X-wing-fighter, som du kan tage med på eventyr i hele galaksen.

Med 474 detaljerede LEGO-klodser kan du bygge en sej mech-robot, der er designet til at minde om det legendariske rumskib, der tilhørte den modige Jedi-riddere Luke Skywalker. Den bevægelige mekaniske X-wing er en imponerende 32 cm høj og er fyldt med realistiske detaljer, der vil glæde enhver Star Wars-fan.

Sættet indeholder også tre minifigurer – Luke Skywalker, Prinsesse Leia og en LEGO version af R2-D2. Nu kan du genopleve de episke kampe mellem de rebelske styrker og Imperiet, eller skabe dine helt egne spændende eventyr på tværs af galaksen. Giv dig selv mulighed for at forsvare modstandsbevægelsen eller kæmpe på den mørke side med dette fantasifulde byggesæt.

Leg med figurerne, udstyr X-wing-mechnen med de medfølgende våben, og forestil dig de vildeste rumkampe, mens du udforsker fjendtlige planeter og bekæmper fjendtlige styrker. Den kun begrænsning er din egen fantasi, så lad den løbe frit og skab uforglemmelige historier i Star Wars-universet.

Uanset om du er en Star Wars-entusiast eller en LEGO-fanatiker, vil LEGO Star Wars Luke Skywalkers X-wing-mech (75390) være en fantastisk tilføjelse til din samling. Så tag styringen og kast dig ud i det spændende eventyr med dette imponerende byggesæt, der vil bringe en kær del af Star Wars-sagaen til live i dine hænder. May the Force be with you.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “75390 LEGO Star Wars Luke Skywalkers™ X-wing™-mech”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.