LEGO Star Wars – Ahsoka Tano’s T-6 Jedi Shuttle (75362)

544 kr.

Tag med Ahsoka Tano på en spændende mission med dette detaljerede LEGO Star Wars sæt. Byg dit eget T-6 Jedi Shuttle og kæmp mod Imperiet.

Køb her

Varenummer (SKU): 5992500976322158 Kategori:

LEGO Star Wars fans, tag med på et spændende eventyr i galaksen med LEGO Star Wars – Ahsoka Tano’s T-6 Jedi Shuttle (75362) byggesættet. Dette imponerende sæt giver dig mulighed for at bygge og lege med en tro kopi af Ahsoka Tano’s ikoniske Jedi-færge fra Star Wars-universet.

Med denne fantastiske byggeoplevelse får du chancen for at genopleve de mest spændende øjeblikke fra Ahsoka’s eventyr. Udstyret med detaljerede og autentiske detaljer, falder du hurtigt ned i Star Wars universet og bliver en del af kampen mellem det gode og det onde.

Byggesættet indeholder ikke kun Ahsoka Tano’s T-6 Jedi Shuttle, men også minifigurer af Ahsoka Tano og hendes trofaste droid, R7-A7. Du kan lege både indendørs og udendørs med dette sæt og opfinde dine egne eventyr og kampe mellem Jedi Knight og Sith Lord.

Med sine 487 dele er dette LEGO Star Wars sæt ikke kun en sjov byggeoplevelse, men også en fantastisk måde at teste dine byggefærdigheder på. Inddrag dine venner og familie i byggeprocessen, og oplev sammen glæden ved at skabe noget unikt og mindeværdigt.

Kast dig ud i Star Wars universet og oplev spændingen ved at kæmpe for det gode sammen med Ahsoka Tano og hendes T-6 Jedi Shuttle. Dette LEGO Star Wars sæt er en must-have for enhver fan af genren og vil bringe timevis af underholdning og leg til både store og små. Skynd dig at få fingrene i dette fantastiske byggesæt og lad eventyret begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LEGO Star Wars – Ahsoka Tano’s T-6 Jedi Shuttle (75362)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.