Lego Star Wars – Battle Pack Med Bagholdet På Mandalore – 75373

180 kr.

Få styr på Slaget på Mandalore med dette suveræne LEGO Star Wars Battle Pack. Saml dit team og erobre galaksen. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600163920481 Kategori:

Klar til at træde ind i Star Wars universet? Med LEGO Star Wars – Battle Pack Med Bagholdet På Mandalore – 75373 får du mulighed for at interagere og skabe dine egne spændende eventyr i en fjern galakse langt, langt væk. Dette byggesæt er skabt til alle Star Wars fans, unge som gamle, som drømmer om at blive en del af den legendariske strid mellem Jedi-riddere, Sith-lordene og de frygtløse soldater fra Mandalore.

Med dette LEGO sæt kan du bygge og genskabe ikoniske scenarier fra Star Wars universet, herunder spændende jetpack-kampe og dramatiske kampscener. Lad din fantasi blomstre, mens du sætter dine LEGO figurer i position, udstyrer dem med våben og planlægger dine taktikker for at besejre fjenden. Med de realistiske detaljer og autentiske minifigurer kan du bringe dine yndlingskarakterer til live og skabe dine egne unikke historier.

Sættet indeholder fire minifigurer: to Mandalorianerkrigere med blastergeværer, en superkommandør med en morter og en spindelrocket-trooper med en spindel-kæderaket, så du har alt hvad du behøver for at skabe intense og actionfyldte slag. Med de mange bevægelige dele og imponerende våben kan du iscenesætte de mest drabelige kampe mellem godt og ondt.

Udover de medfølgende minifigurer og udstyr har dette LEGO Star Wars sæt også en byggeplade med jetpack-opbevaring, så du kan opbevare dine jetpacks sikkert, når dine Mandalorianere ikke er i kamp. Tag på eventyr i LEGO Star Wars universet, mød nye karakterer, udforsk fjerne planeter og kæmp i intense slag.

Med LEGO Star Wars – Battle Pack Med Bagholdet På Mandalore – 75373 får du ikke kun et fantastisk byggesæt, men også en oplevelse, der vil inspirere dig til at udforske din fantasi og skabe dine egne utrolige fortællinger. Lad kraften være med dig, og lad LEGO Star Wars bringe dig til en verden fyldt med spænding, eventyr og magi. Gør dig klar til at opleve Star Wars på en helt ny måde med dette enestående LEGO sæt. May the Force be with you.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lego Star Wars – Battle Pack Med Bagholdet På Mandalore – 75373”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.