LEGO Star Wars – Boarding the Tantive IV™ (75387)

429 kr.

Tag med på en episk rummission med LEGO Star Wars – Boarding the Tantive IV (75387). Byg et ikonisk rumskib og kæmp mod Imperiet.

Køb her

Varenummer (SKU): 5992500083440566 Kategori:

LEGO Star Wars sætter igen standarden for fantastisk byggeleg med deres nyeste mesterværk: Boarding the Tantive IV™ (75387). Dette utrolige byggesæt er en tro kopi af den ikoniske åbningsscene fra Star Wars: Et nyt håb, og tager dig med på en episk rejse gennem galaksen.

Med imponerende 1768 dele giver dette LEGO sæt dig mulighed for at skabe en perfekt miniatureversion af det legendariske Tantive IV rumskib. Fra de detaljerede paneler og motorer til de realistiske minifigurer af Princess Leia, C-3PO, R2-D2, og de onde soldater fra den galaktiske kejsers imperiale flåde, er hvert eneste element i dette sæt gennemtænkt og nøjagtigt gengivet.

Når du bygger dette sæt, vil du blive grebet af den spændende historie om prinsesse Leias mod og beslutsomhed, mens hun kæmper for at gemme de vitale data og bringe håb til oprørsalliancen. Du vil føle dig som en ægte helt, når du planlægger og udfører dristige redningsaktioner og taktiske manøvrer for at besejre imperiets styrker og sikre friheden for galaksen.

Udover det spændende byggeeventyr, vil dette LEGO sæt også udfordre din kreativitet og problemløsningsfærdigheder, når du opdager nye måder at kombinere og arrangere elementerne på. Du vil blive forbløffet over, hvor mange muligheder der er for at skabe unikke konstruktioner og iscenesætte spændende scener fra Star Wars universet.

Så træd ind i Star Wars universet med LEGO Star Wars: Boarding the Tantive IV™ (75387) og oplev spændingen, magien og eventyret fra en galakse langt, langt borte. Lad din fantasi og din indre helt slippe løs, og gør dig klar til det ultimative LEGO Star Wars byggeeventyr. Må Kraften være med dig, altid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LEGO Star Wars – Boarding the Tantive IV™ (75387)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.