Lego Star Wars – Jedi-templet På Tenoo – 75358

330 kr.

Opdag Kraftens hemmeligheder med LEGO Star Wars Jedi-templet. Byg, lege og udforsk universet med dette fantastiske sæt. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600156775518 Kategori:

I LEGO Star Wars Jedi-templet på Tenoo sættet kan børn fra 4 år og op få en fantastisk oplevelse med at bygge og lege i det spændende Star Wars univers. Dette startsæt tager dig med til den legendariske Jedi-temple på planeten Tenoo, hvor du kan udforske og skabe dine egne eventyr.

Med dette sæt kan du skabe din egen svævende klippefunktion og udforske templet med en minifigur af en Ungling Jedi samt en minifigur af en Tusindårs-Dalle. Du kan bygge templet, så det ser ud præcis som det ikoniske Jedi-templet fra filmene, og du kan lade fantasien flyde frit, mens du skaber dine egne Star Wars historier.

Dette LEGO Star Wars sæt er perfekt til at udvikle børns kreativitet, finmotorik og evne til at følge instruktioner. Det er en fantastisk måde at introducere børnene for LEGO og det episke Star Wars univers på en sjov og engagerende måde.

Med Jedi-templet på Tenoo sættet får du ikke kun timevis af sjov og leg, men også en unik mulighed for at dykke ned i Star Wars universet og leve dig ind i de ikoniske scenarier. Så tag med på dette spændende byggeeventyr og lad kraften være med dig, mens du udforsker Jedi-templet på Tenoo.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lego Star Wars – Jedi-templet På Tenoo – 75358”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.