Lego Star Wars – Julekalender 2024 (75395)

260 kr.

Få den ultimative julestemning med denne fantastiske Lego Star Wars-julekalender. Fyldt med spændende overraskelser hver dag. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600166187754 Kategori:

Lego Star Wars Julekalender 2024 (75395) er den ultimative julegave til både unge padawans og garvede Jedi-riddere. Tag med på en spændende rejse gennem galaksen og oplev 25 dage fyldt med sjov og LEGO-byggeri. Denne julekalender er det perfekte mix af julehygge og spændende Star Wars-eventyr.

Bag hver låge gemmer der sig en overraskelse i form af kendte figurer, fartøjer og scener fra den elskede Star Wars-saga. Med 24 minifigurer, herunder både helte og skurke, samt sjove tilbehørsdele, kan du skabe dine egne episke slag og redninger.

Byg din egen galaktiske julestemning med det medfølgende legetøjsdisplay, der giver dig mulighed for at præsentere dine kreationer på smukkeste vis. Lad X-Wings stjæle rampelyset eller lad Darth Vader herske over juletræet – valget er dit.

Lego Star Wars Julekalender 2024 (75395) er designet med omtanke for både trofaste fans og nye rekrutter. Med detaljerede byggevejledninger og enkle trin-for-trin instruktioner er det let for alle at deltage i legen og skabe deres eget LEGO-univers.

Giv en gave, der spreder juleglæde og kreativitet til både unge og gamle. Lego Star Wars Julekalender 2024 (75395) er det perfekte valg til alle, der elsker eventyr, fantasi og den ikoniske Star Wars-verden. Lad kraften være med dig, og lad julelegen begynde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lego Star Wars – Julekalender 2024 (75395)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.