LEGO Star Wars – Luke Skywalker’s Landspeeder (75341.)

2.183 kr.

Opdag den ultimative LEGO Star Wars Landspeeder. Bygget med imponerende detaljer og inkluderer en minifigur af Luke Skywalker. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5992501636449216 Kategori:

Tag med på en hæsblæsende rejse til ørkenplaneten Tatooine med LEGO Star Wars – Luke Skywalker’s Landspeeder (75341). Dette imponerende byggesæt fra Ultimate Collector Series er en sand hyldest til den ikoniske filmserie og vil bringe timer af sjov og kreativ leg til alle Star Wars-fans.

Med dette sæt kan du genopleve de legendariske øjeblikke fra filmene, hvor Luke Skywalker suser gennem ørkenlandskabet i sin hurtige Landspeeder. Det detaljerede design og de autentiske detaljer gør det til et fantastisk samlerobjekt, der også kan bruges til fantasifuld leg.

Byggesættet inkluderer en minifigur af Luke Skywalker samt en Jawamotoine-figur, der tilføjer en ekstra dimension til den kreative leg. Landspeederen har realistiske funktioner, herunder åbningsbare cockpits, affjedrede ophæng og et bagagerum til opbevaring af ekstraudstyr.

Med LEGO Star Wars – Luke Skywalker’s Landspeeder (75341) kan du skabe dine egne eventyr i Star Wars-universet og udforske ørkenplaneten Tatooine på en helt ny måde. Lad din fantasi få frit spil, mens du bygger og leger med dette fantastiske byggesæt, der vil bringe dig tættere på Star Wars-galaksen end nogensinde før.

Giv dig selv eller en elsket en uforglemmelig oplevelse med LEGO Star Wars – Luke Skywalker’s Landspeeder (75341). Dette imponerende byggesæt vil bringe glæde og spænding til enhver Star Wars-entusiasts samling og er en perfekt gave til enhver lejlighed. Køb dit sæt i dag og tag det første skridt på din rejse gennem Star Wars-universet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LEGO Star Wars – Luke Skywalker’s Landspeeder (75341.)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.