LEGO Star Wars – New Republic E-Wing™ vs. Shin Hati’s Starfighter™ (75364)

724 kr.

Tag med på en spændende rejse i LEGO Star Wars universet med dette sæt, der giver dig mulighed for at skabe episke slag i rummet med to ikoniske starfightere. Klar til at bygge og lege.

Køb her

Varenummer (SKU): 5992501959127937 Kategori:

Gør dig klar til en episk intergalaktisk kamp med LEGO Star Wars – New Republic E-Wing™ vs. Shin Hati’s Starfighter™ (75364). Dette utrolige LEGO-sæt bringer Star Wars universet til live med imponerende detaljer og spændende funktioner.

Byg og udforsk Den Nye Republiks E-Wing™ kampskib, der er designet til at bekæmpe fjendtlige styrker i galaksen. Med justerbare vinger, skjulte skydere og en cockpit, der kan åbnes, kan du pilotere dette imponerende skib gennem rummet og beskytte Den Nye Republik mod trusler udefra.

Men pas på Shin Hati’s Starfighter™, en ondsindet stjernejager, der er udstyret med dødbringende våben og hurtige manøvrer. Kan du udfordre denne formidable modstander og redde galaksen fra mørkets kræfter?

Dette LEGO-sæt er perfekt til både unge Padawans og erfarne Jedi-riddere, der elsker at skabe og lege med Star Wars lego. Med dets detaljerede design og ikoniske figurer som R2-D2 og piloter fra Den Nye Republik, kan du genskabe dine yndlingsscener fra filmene eller skabe helt nye eventyr i LEGO-form.

Tag med os på en rejse til en fjern galakse, hvor det gode kæmper imod det onde, og hvor fantasien ingen grænser har. LEGO Star Wars – New Republic E-Wing™ vs. Shin Hati’s Starfighter™ (75364) er det ultimative sæt for enhver Star Wars fan, der drømmer om at udforske universet langt, langt borte. Må Kraften være med dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LEGO Star Wars – New Republic E-Wing™ vs. Shin Hati’s Starfighter™ (75364)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.