Lego – Star Wars Tm – Sortefalken (75389)

1.210 kr.

Tag på et eventyr i Lego Star Wars-land med Sortefalken (75389). Byg din egen ikoniske rumskib med imponerende detaljer og funktioner. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884600166153888 Kategori:

Lego – Star Wars ™ – Sortefalken (75389) er mere end bare et almindeligt byggesæt. Det er en rejse gennem galaksen, hvor du får mulighed for at bygge din helt egen mørke version af det ikoniske rumskib, Tusindårsfalken. Med imponerende detaljer og en unik designæstetik, der trækker på den ikoniske Star Wars ™’s mørke side, er dette byggesæt en hyldest til fans af sagaen.

Lego har leveret endnu engang med et byggesæt, der henvender sig til både børn og voksne fans, som elsker at fordybe sig i Star Wars ™ universet. Sortefalken (75389) indeholder ikke kun det velkendte rumskib, men også minifigurer af Darth Vader, Luke Skywalker, Princess Leia og mange flere. Dette gør det muligt for dig at genskabe ikoniske scener fra filmene eller skabe dine egne eventyr i en fjern galakse.

Med en imponerende 1327 dele, vil du blive udfordret og underholdt i timevis, mens du samler Sortefalken og udforsker alle dens skjulte detaljer. Fra det realistiske cockpit til den roterende tårnlaserkanon er der intet, der er blevet glemt i denne fantastiske Lego skabelse. Og når du endelig er færdig med at bygge, kan du nyde at vise din Sortefalken frem som et imponerende udstillingsstykke i dit hjem.

Med Lego – Star Wars ™ – Sortefalken (75389) får du ikke kun et byggesæt. Du får en oplevelse, der vil vække din indre fan til live og inspirere dig til at udforske universet langt ud over galaksens yderste grænser. Så tag med på denne utrolige rejse gennem Star Wars ™’s mørke side, og lad kraften være med dig, mens du bygger din helt egen Sortefalken. May the force be with you.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lego – Star Wars Tm – Sortefalken (75389)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.