LEGO Star Wars – Yoda’s Jedi Starfighter™ (75360)

279 kr.

Tag med Yoda på spændende rumeventyr med dette LEGO Star Wars sæt. Byg og flyv med den ikoniske Jedi Starfighter. Oplev kraften i LEGO.

Køb her

Varenummer (SKU): 5992500129833187 Kategori:

LEGO Star Wars – Yoda’s Jedi Starfighter™ (75360) er en fantastisk LEGO-klodsmodel, der giver Star Wars-fans i alle aldre mulighed for at udforske galaksen på en sjov og interaktiv måde. Inspireret af Yodas Jedi-stjernejager fra The Clone Wars, er dette byggesæt fyldt med detaljer og spændende funktioner.

Lad dig fordybe i byggeprocessen, mens du skaber denne ikoniske Starfighter i LEGO-klodser. Med sit karakteristiske grønne design og avancerede teknologi er denne model tro mod originalen fra Star Wars-universet. Tag plads i cockpittet, svinge de justerbare vinger på plads, og gør dig klar til at flyve ud på spændende eventyr sammen med Yoda.

Med dette LEGO-sæt får du ikke kun en imponerende samling af klodser, men også muligheden for at udforske din kreativitet og fantasi. Skab dine egne historier og missioner, eller genoplev dine yndlingsscener fra Star Wars-filmene med denne autentiske Starfighter-model.

LEGO Star Wars – Yoda’s Jedi Starfighter byder på timevis af sjov og underholdning for hele familien. Uanset om du er en erfaren LEGO-bygger eller en nybegynder, vil dette sæt give dig en uforglemmelig oplevelse. Så sæt kurs mod fjerne galakser, slå dig sammen med Yoda, og bliv en del af Star Wars-universet med dette spændende LEGO-byggesæt. May the Force be with you.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LEGO Star Wars – Yoda’s Jedi Starfighter™ (75360)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.