Mandalorian Fang Fighter vs. TIE Interceptor – LEGO STAR WARS (75348)

649 kr.

Tag med på en episk rumrejse med LEGO STAR WARS-settet Mandalorian Fang Fighter vs. TIE Interceptor. Skab din egen galaktiske kamp – Bliv den ultimative mesterbygger.

Køb her

Varenummer (SKU): 11404902088507482 Kategori:

Lad dine LEGO STAR WARS-fantasier gå i opfyldelse med denne utrolige sæt, Mandalorian Fang Fighter vs. TIE Interceptor. Træd ind i en galakse langt, langt væk og kast dig ud i actionfyldte kampe mellem Mando og Moff Gideon, når de styrter ned mod hinanden i deres ikoniske rumskibe.

Byg Mando’s hurtige og dødbringende Fang Fighter, med dens skarpe linjer og dødbringende arsenal af våben. Flyv gennem rummet med elegance og stil, klar til at forsvare universets svage mod den kejserlige trussel. Men se op. Moff Gideon nærmer sig i hans frygtindgydende TIE Interceptor, klar til at knuse enhver modstand i sin vej. Med sin imponerende hastighed og smidighed er TIE Interceptor det ultimative våben i kejserens hænder.

Tag plads i cockpitet, sæt kursen mod asteroidernes mark og lad slaget begynde. Brug sættets skjulte våben og funktioner til at udføre dristige taktiske manøvrer, og se hvem der går sejrrigt ud af denne episke kamp. Skab dine egne spændende Star Wars-eventyr med dette fantastiske LEGO-sæt, der giver dig mulighed for at genopleve de mest mindeværdige øjeblikke fra serien og skabe dine egne unikke historier.

Mandalorian Fang Fighter vs. TIE Interceptor er ikke kun et LEGO-sæt. Det er en portal til en verden fuld af spænding, eventyr og uendelige muligheder. Så saml dine tropper, land på fjendens territorium, og vis dine byggefærdigheder og strategiske tæft, mens du kæmper for galaksens skæbne. Må Force være med dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mandalorian Fang Fighter vs. TIE Interceptor – LEGO STAR WARS (75348)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.